Home Nieuws Contact Aanbiedingen
logo

Services.

Op deze pagina ga ik u wat meer vertellen over de services die ik aanbied.

1. Arbeid verrichten.

Wat kan ik voor u doen? Als ervaren elektronicatechnicus die ook panelen en kasten gebouwd heeft,
kunt u mij tegen uurtarief als ZZP-er of met een nul uren contract inhuren om een kast of paneel voor u te bouwen en te bedraden.
Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn, indien dit werk voor uw vaste personeel veel tijd, kost die zij daar eigenlijk niet voor hebben, terwijl het niet lonend is om daar een vaste kracht voor aan te nemen omdat u slechts enkele kasten per jaar bouwt. Ook kan dit nodig zijn ingeval van ziekte van een van uw medewerkers.

Ik zal deze werkzaamheden op uw locatie uitvoeren veelal met uw gereedschap en machines.
Mits ik ruimte heb in mijn agenda ben ik hiervoor tot 30 uur per week beschikbaar.

2. Elektronica ontwerpen.

U heeft een concreet idee en daarvoor wilt u een schakeling uitgewerkt, getekend en gebouwd hebben.
Indien één en ander niet heel complex is kan ik dat voor u realiseren, het betreft uw idee en het is blijft dus van u, mist u mij betaalt, uiteraard.
Het kan ook een vaag idee zijn waarbij u mij vraagt te kijken of dit realiseerbaar is, hier een schakeling voor te ontwerpen en een prototype te bouwen.
In dit geval krijgt u het gebruiksrecht maar vraag ik de vermelding "designed by DH de Jong Services, Amsterdam"
Ik zal het werk meestal uitvoeren op mijn woon⁄werkadres, tegen uurtarief.

U kunt hier wat voorbeelden zien van ooit door mij bedachte schakelingen

3. PCB ontwerp.

U heeft een uitgewerkt schema en weet dat de schakeling werkt, alleen u heeft niet de software of de kennis om hier een goede, mooie en in uw behuizing passende printplaat voor te ontwerpen.
Ik ontwerp voor u de print tegen uurtarief, dit doe ik op mijn woon⁄werkadres, zodra er ruimte is in mijn agenda.
Naar wens krijgt u de bestanden in de vorm van Gerber en boor files of tegen meerprijs ook een x aantal printplaten geleverd.

Voorbeeld van een PCB ontwerp

4. Documentatie schrijven.

U heeft een mooi ontwerp dit is ook gebouwd en nu moet er nog een nette handleiding en een servicemanual
bij geschreven worden met foto′s, schema′s enz. in het Nederlands en ⁄ of Engels.
Dit kan ik voor u doen, u stelt mij het apparaat ter hand met de nodige aantekeningen en documenten, daarmee kan ik aan de slag. Is het een groot apparaat of u wilt niet dat het apparaat uw bedrijf verlaat in dit stadium, dan kom ik naar u toe,
anders doe ik het op mijn woon⁄werkadres, wederom tegen uurtarief.

5.Web design.

Ik kan voor u een website bouwen of deze aanpassen.
Mits u geen heel complexe zaken wilt waarbij ik in C, Pascal, Delphi,Python of Java zou moeten programmeren, moet dit meestal lukken.
Ik ben bekent met HTML5, CCS3, W3CSS, Javascript, php7 en MySQL en Maria-base. Ik kan testen met ApacheII en IIS.
Ik schrijf met de CoffeeCup HTML editor en verifieer alles met W3C-validatoren, maar ik kan ook met Wordpress overweg.
tevens ben ik bekent met MS-office, Open office, CorelDraw, Corel-Photopaint, noiseware en het gebruik van een tekentablet.
Het bouwen van een complete website is mogelijk vanaf ongeveer € 400,- het aanpassen van een site of het bouwen van iets heel simpels gaat tegen uurtarief.

Procedure offerte aanvragen en opdracht geven.

Via het menu in de linker kolom komt u bij mijn agenda en bij de op één van de services gerichte pagina's met een link naar aanvraagformulieren voor die service.

De agenda kunt u gebruiken om te zien of ik druk bezet ben, er zijn ook iedere dag 2 blokken van 30 min waar binnen u met mij kunt bellen of chatten omtrent een aanvraag of een opdracht. U kunt eventueel, 1 van deze blokken, in de toekomst reserveren, om een gesprek met mij te voeren.
Zijn gedurende een periode ook alle chat-blokken gemerkt als bezet, dan ben ik waarschijnlijk voor langere tijd bezig met een "arbeid" opdracht. U kunt mij dan altijd nog bereiken via douwe@dhdejongservices.com.

De formulieren zijn uitgevoerd als pdf-formulier en niet als WEB-formulier, dit heb ik bewust zo gedaan, onder andere om het voor u mogelijk te maken een formulier te kunnen downloaden en op te slaan en het rustig en desgewenst in meerdere sessies of op papier, in te kunnen vullen. In plaats van alles in één keer te moeten invullen en verzenden. Mobile Browers tonen het pdf formulier helaas niet maar u kunt het wel downloaden.

Om een offerte te ontvangen vult u het aanvraag formulier zo volledig mogelijk in, slaat het voor u zelf op en stuurt u een kopie naar offertes@dhdejongservices.com.
U ontvangt dan een bevestiging en na enige tijd een offerte met daarbij, indien het gaat om een grotere (professionele) opdracht, een overeenkomst van opdracht. Deze leest u door, gaat u akkoord en wilt mij de opdracht gunnen, dan ondertekent u de overeenkomst van opdracht (digitaal) en stuurt die naar opdrachten@dhdejongservices.com.
Als ik ook akkoord ben, krijgt u als bevestiging een ook door mijn (digitaal) ondertekend exemplaar, retour samen met een inschatting wanneer ik kan beginnen aan uw opdracht.
Bij kleinere (praticuliere) opdrachten tot ongeveer € 150.-, kunt U de offerte met een akkoord melding,
sturen naar opdrachten@dhdejongservices.com, hier is geen overeenkomst van opdracht voor nodig.